Oбщ годишен изпит на BUTF – зима 2011

Rating: 6.0/6. From 1 vote.
Please wait...

Клуб Евроатлас бе домакин на общия годишен изпит за технически степени на Българска Таекуон-до Федерация /BUTF/. Това бе последното мероприятие за годината организирано от BUTF.

Преди изпита бе проведен кратък технически семинар, разясняващ особеностите при провеждането на изпита и даващ отговори на  въпроси от страна на участниците. Семинара и изпита бяха водени от инструкторът на клуб Банкя и Вицепрезидент на BUTF – босабумним Е. Боянова.

На изпит се явиха представители на клуб Евроатлас, Феникс и Банкя. Всички участници успешно защитиха нови степени. Отлично представилите в дисциплините основна техника, форма, спаринг, специална техника и силов тест получиха по две степени.

Представителката на клуб Феникс – Илияна Николова демонстрира непоколебим дух и  успешно защити II дан. Илияна е  започнала да практикува Таекуон-до още през далечната 1990 в клуб Евроатлас. През 1992 се завръща от Европейското първенство по Таекуон-до в Холандия, като вицеевропейска шампионка.  По-късно прекъсва заниманията с Таекуон-до и се отдава на семейния живот. Днес отново тренира заедно с децата си Теодор и Александрина в клуб Феникс.

Изпитът завърши с връчване на сертификати за новите степени с холограмни стикери на BUTF.

(Visited 134 times, 1 visits today)
Rating: 6.0/6. From 1 vote.
Please wait...