No-nonsense self-defense 2024

Rating: 6.0/6. From 1 vote.
Please wait...

На 1-ви и 2-ри юни ТК „Викинг“ бе домакин на „International self-defence seminar 2024“, с любезното домакинство на доц. д-р Илиян Боянов – председател на клуба.  Водещ на семинара бе мастер Марио Илиев (VІІ дан) – дългогодишен преподвател по „Полицейска лична защита“ (Police self-defence) в Академията на МВР. В него взеха участие трениращи в Martial arts academy, ТК „Евроатлас“, ТК (WT) „Викинг“ и БК „Чигот Багаин“.

Dsc03044

За първи път имаше и онлайн участници от Англия и Франция, които се включиха много активно, макар и „дистанционно“ по Skype. Те зададоха доста въпроси, на които мастер Илиев отговори изчерпателно с обяснения и демонстрации. Чужденците останаха изключително доволни от високото ниво на участниците и професионализма на водещия. Те не спестиха суперлативи и изразиха благодарност за предоставената възможност и готовност да участват в бъдещи мероприятия.

Програмата на семинара беше изключително разнообразна и интересна за участниците, като бяха проведени 2 тренировъчни сесии по 3 часа. Семинарът завърши с церемония по тържествено връчване на сертификати на участниците. Той беше организиран по инициатива от ръководството на Advanced Taekwon-do Europe, с оглед уточняване критериите за оценяване на кандидатите за покриване на технически степени по поредната, но не и последна иновация на ATEU – корейски кикбокс (Kun Gek Do).

(Visited 6 times, 1 visits today)
Rating: 6.0/6. From 1 vote.
Please wait...