GM Lim е в България

Rating: 5.8/6. From 4 votes.
Please wait...

Таекуон-до е модерно бойно изкуство, започнало да навлиза в България през 1985 г. До днес Таекуон-до е придобило широка популярност в България и по света. Имаме честа Гранд Майстор Лим, който е жива легенда в света на Таекуон-до, да посети България, по покана на Българска Таекуон-до Федерация.

Живота на ГМ Лим се свързва с Таекуон-до от 14 годишна възраст. Поради неговия талант той още като млад е приет в групата на създателя на Таекуон-до ген. Чой. Години на ред ГМ Лим е близък сътрудник на ген.Чой, участва в множество международни семинари, сниман е за Енциклопедия Таекуон-до и достига до длъжността председател на техническата комисия на Международната Федерация по Таекуон-до /ITF/.

Целта на посещението в България е да се съхрани традицията в обучението по Таекуон-до и да повиши техническото ниво на инструкторите развиващи Бойното изкуство. По време на престоя си ГМ Лим ще проведе двудневен технически семинар и изпит за Черни колани със степени от I до VI дан. Семинарът ще се състой в гр. Банкя, на 30 април и 01 май 2011г.

На 29.4.2011г. в х. Банкя Палас в присъствието на ГМ Лим ще се проведе първият конгрес на Advanced Taekwon-Do International Europe. Новата организация ще бъде отворена за всички желаещи да практикуват Таекуон-до без ограничения.

Синмки от събитието ежеднвно ще бъдат добавят в галерията на адрес: http://taekwon-do.bg/gal/thumbnails.php?album=35

(Visited 32 times, 1 visits today)
Rating: 5.8/6. From 4 votes.
Please wait...