Семинар по самозащита 2024

Rating: 6.0/6. From 1 vote.
Please wait...

Клуб „Евроатлас“ бе домакин на „Open self-defence seminar 2024“ с водещ мастер Марио Илиев (VІІ дан) – дългогодишен преподавател по „Полицейска лична защита“ (Police self-defence) в Академията на МВР. Семинарът се проведе на 3 и 4 февруари по инициатива на инструкторски борд на Advanced Taekwon-do Europe. В него взеха участие трениращи в Martial arts academy, ТК „Евроатлас“ и ТК (WT) „Викинг“.

Dsc00424г

Програмата на семинара беше изключително разнообразна и интересна за участниците, като бяха проведени 2 тренировъчни сесии по 3 часа. Първият ден се изучаваха начините за падане: напред, назад, встрани и с претъркаляне, както и техники за защита срещу невъоръжен противник, атакуващ чрез: удари с ръце и крака, захвати, обхвати и душене (отпред, отзад и отстрани). Вторият ден беше с акцент върху техники за защита от нападател, въоръжен с опасни предмети като: нож, щанга, метална тръба и др.

Семинарът завърши с тържествена церемония по награждаване на участниците. Специален гост на мероприятието беше доц. д-р Илиян Боянов – председател на ТК „Викинг“. Той остана много доволен от показаното топ ниво и направи официална покана за съвместен семинар в залата на клуба в кв. „Княжево“. Уникален подарък (тениска с логото на ATEU), получи за рождения си ден СМ Борис Атанасов (VІІІ дан) – председател на организацията.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Rating: 6.0/6. From 1 vote.
Please wait...