Купа ЛЕВСКИ 2008

No votes yet.
Please wait...

Това е вторият турнир по Таекуон-до за тази година от веригата турнири на Българска Асоциация по Таекуондо. Символични домакини и организатори бяха клуб Евроатлас в лицето на г-н Борис Атанасов – председател на УС на клуба. Турнирът се проведе под патронажа на кмета на район “Подуяне” г-жа Ева Митова в залата по Баскетбол на ОСК „Левски”.

На официалното откриване присъстваха г-жа Ева Митова – кмет на район “Подуяне”, г-н Димитър Сичанов – зам. кмет на район Подуяне, г-н Стойко Дуков – столичен общински съветник, г-н Стоян Хранов – председател на ОСК „Левски”, г-н Венцислав Игнатов – предсeдател на Българска асоциация по таекуон-до и г-н Иван Младенов – представител  на Спортна асоциация – МВР.

Турнирът започна с демонстрация по Таекуон-до на детския демонстрационен отбор на БАТ. В състезанието взеха участие 110 състезателя на възраст от 12 до 18 години от гр. София в дисциплините – форма, спаринг и специална техника.

В края на деня г-жа Ева Митова награди победителите в индивидуалните дисциплини, а за комплексен победител купа „Левски” спечели отбора от 23 СОУ – район Слатина, на второ място се класира отбора от СК „Раковски” – район Триадица и трети остана отбора от 97 СОУ – район „Люлин”.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
(Visited 231 times, 1 visits today)
No votes yet.
Please wait...