Таекуон-до пътят на здравия разум – книга, автори М. Трифонов и Б. Атанасов

Rating: 6.0/6. From 8 votes.
Please wait...

Таекуон-До Chang Hon – Пътят на здравия разум – пълна версия достъпна от 29.12.2014г.

М. Трифонов и Б. Атанасов обединиха усилия и създадоха едно модерно ръководство по Таекуон-до.  Идеята за подобна книга съществува отдавна, но реализацията й стана възможна в последно време, след като се натрупа значително количество информация и снимков материал в уеб сайтовете от групата на Българска Таекуон-до Федерация /BUTF/.  Тази книга е насочена да запълни съществуващия вакуум при печатните издания /книгите/ на тема Таекуон-до.

bt111

Книгата е оформена в модерен иновативен формат. Печатното издание съдържа 170 цветни страници формат А5. Приложените снимки  на техниките са на деца практикуващи Таекуон-до в клубовете от BUTF.  Книгата дава отговори на редица въпроси за които няма информация в Енциклопедия Таекуон-до или други книги по темата.  Обхванат е материала необходим за покриване на ученически степени до черен колан I дан. Информацията е представена като конкретни въпроси и отговори с примери, графики и снимки. Дадените обясненията са точни и достъпни, както за начинаещи така и за инструктори. Книгата съдържа множество връзки за допълнителна информация в интернет, както и подробна информация за авторите и BUTF.

Книгата не претендира за всеобхватност и изчерпателност по темите, тъй като тя е първата стъпка в тази посока. В следващите издания информацията ще бъде разширявана и допълвана.

(Visited 502 times, 1 visits today)
Rating: 6.0/6. From 8 votes.
Please wait...